​Tagarbejde, renovering eller nyt tag i København

Skal vi stå for dit tagarbejde i København?
​​Taget på huset er noget af det vigtigste, og hvis det er blevet utæt, skal det løses hurtigst muligt. Hos Tømrerfirmaet Hansen & Mortensen er vi klar til at rykke ud, hvis du har et utæt tag. Vores tømrerfirma har eksisteret siden 1997 og derfor har vi en masse ekspertise i området.  

Vi sørger for at tætne taget og vurdere, om der skal foretages yderligere tiltag for at forlænge levetiden på dit tag. Skal der det, er vi også klar til at hjælpe uanset opgaven. Vi laver stort set alt indenfor tagarbejde, så tag endelig fat i os, hvis du har problemer med taget.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Renovering af tag
  • Udskiftning af tag
  • Opsætning af nyt tag

I mere end 40 år har vi beskæftiget os med tagarbejde, og gennem tiden har vi opbygget en stor erfaring.

Derfor ved vi, hvordan man bedst løser udfordringer med dit tag, uanset om der er tale om en reparation, renovering eller en udskiftning af taget. Den store erfaring kommer også til udtryk i udførelsen af arbejdet, som altid bliver lavet i den bedste kvalitet, så du kan få glæde af dit tag i mange år frem.

Har du en forespørgsel?

​Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 22 11 55 14 eller send os en email på hogm@hansenogmortensen.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dialogen med kunden er vigtig

For os er dialog med vores kunder et meget vigtigt aspekt og vi opdaterer derfor altid vores kunder løbende under hele byggeprocessen.

Dette fører til en tilfredsstilende proces og et endeligt resultat helt i tråd med kundens oprindelige ønske. Vi tilbyder alle former for opgaveløsninger fra mindre reparationer til hovedentrepriser i både den private og offentlige sektor.

​Vi udfører alle opgaver - store som små. ​

​Kontakt os i dag for tagarbejde i København

Kontakt os i dag, hvis du søger efter en tømrer til tagarbejde i København. Du er velkommen til at kontakte os ved at ringe til +​45 22 11 55 14 eller sende en mail til hogm@hansenogmortensen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig! 

adresse

Lillevangsvej 206, Båstrup

3480 Fredensborg

virksomheden

​Vi er et tømrerfirma der har eksisteret siden 1997, hvor vi er 3 medejere og holder til i Fredensborg. Vi udfører alt arbejde i både hoved og fagentrepriser og har et stort netværk inden for alle fag.

har du en forespørgsel

​Send en besked via formularen eller ring på telefon og hør hvad vi kan gøre for dig.

CVR:​ 20945036 | Cookiepolitik

-->