Nyt Gulv

Skal du have nyt gulv er vi det rette valg.

Der kan være mange årsager til at man vælger at skal have lagt et nyt gulv. Gulvet kan være blevet så slidt, at det ikke mere er at foretrække at vedligeholde det mere, det kan være man har ombygget sin bolig i en sådan grad, at det er kosmetisk bedre at lægge et helt nyt, frem for at reparere på det gamle. Det kan også være der er kommet et større areal i huset efter en tilbygning, eller at man vil have lagt et nyt gulv med gulvvarme i.

Drømmene er sikkert mange, og muligheder er der også mange af. Vi hjælper Jer på vej, til en rigtig fornuftig løsning med hensyn til Jeres valg af gulvtype. Vi udfører alle slags gulve lige fra plankegulv til sildebensparket.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 22 11 55 14 eller send os en email på hogm@hansenogmortensen.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Dialogen med kunden er vigtig

For os er dialog med vores kunder et meget vigtigt aspekt og vi opdaterer derfor altid vores kunder løbende under hele byggeprocessen.

Dette fører til en tilfredsstillende proces og et endeligt resultat helt i tråd med kundens oprindelige ønske. Vi tilbyder alle former for opgaveløsninger fra mindre reparationer til hovedentrepriser i både den private og offentlige sektor.

Vi udfører alle opgaver – store som små.