Vinduer og døre af høj kvalitet​

​Trænger vinduerne til en kærlig hånd, eller binder døren? Så kan vi være behjælpelige.

Vi klarer alle opgaver inden for udskiftning af vinduer og døre i gamle såvel som nye bygninger. ​En udskiftning af vinduer og døre kan også være en fordel isoleringsmæssigt og kan således give store besparelser på varmeregningen.

​Tømrerfirmaet Hansen & Mortensen har i mange år serviceret en bred vifte af kunder, som har ønsket en professionel fagmand til at håndtere opgaven. Fokus er på kvalitet uanset, hvilken type udskiftning af døre og vinduer, det drejer sig om. Det er din garanti for et resultat, som du kan glæde dig over både nu og i mange år frem.

Har du en forespørgsel?

​Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 22 11 55 14 eller send os en email på hogm@hansenogmortensen.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dialogen med kunden er vigtig​

For os er dialog med vores kunder et meget vigtigt aspekt og vi opdaterer derfor altid vores kunder løbende under hele byggeprocessen.

Dette fører til en tilfredsstillende proces og et endeligt resultat helt i tråd med kundens oprindelige ønske. Vi tilbyder alle former for opgaveløsninger fra mindre reparationer til hovedentrepriser i både den private og offentlige sektor.

Vi udfører alle opgaver – store som små.

​​

adresse

Lillevangsvej 206, Båstrup

3480 Fredensborg

virksomheden

​Vi er et tømrerfirma der har eksisteret siden 1997, hvor vi er 3 medejere og holder til i Fredensborg. Vi udfører alt arbejde i både hoved og fagentrepriser og har et stort netværk inden for alle fag.

har du en forespørgsel

​Send en besked via formularen eller ring på telefon og hør hvad vi kan gøre for dig.

CVR:​ 20945036 | Cookiepolitik

-->