Tilbyg​

Vi skræddersyer personlige løsning til dig, der drømmer og en tilbygning til din bolig.

En tilbygning er ideelt for jer, der mangler plads og ønsker at udvide boligens kvadratmeter uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller æstetik.

Mangler du flere værelser i boligen, men ønsker du en prisbillig og nem løsning er en skillevæg perfekt. Uanset om du ønsker en omfattede tilbygning eller blot en simpel skillevæg, så står vi klar til at hjælpe dig.

Har du en forespørgsel?

​Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 22 11 55 14 eller send os en email på hogm@hansenogmortensen.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Dialogen med kunden er vigtig

​For os er dialog med vores kunder et meget vigtigt aspekt og vi opdaterer derfor altid vores kunder løbende under hele byggeprocessen.

Dette fører til en tilfredsstillende proces og et endeligt resultat helt i tråd med kundens oprindelige ønske. Vi tilbyder alle former for opgaveløsninger fra mindre reparationer til hovedentrepriser i både den private og offentlige sektor.

Vi udfører alle opgaver – store som små.

adresse

Lillevangsvej 206, Båstrup

3480 Fredensborg

virksomheden

​Vi er et tømrerfirma der har eksisteret siden 1997, hvor vi er 3 medejere og holder til i Fredensborg. Vi udfører alt arbejde i både hoved og fagentrepriser og har et stort netværk inden for alle fag.

har du en forespørgsel

​Send en besked via formularen eller ring på telefon og hør hvad vi kan gøre for dig.

CVR:​ 20945036 | Cookiepolitik

-->