Nybyg​

​Vi laver individuelle løsninger efter dine behov

Tømrerfirmaet Hansen & Mortensen besidder stor erfaring indenfor nybyg og kan varetage både store såvel som små opgaver. Vi står desuden altid klar til at yde kompetent og professionel rådgivning både i forbindelse med større såvel som mindre nybyggerier.

Vi hjælper blandt andet gerne til med at bygge:

  • Fritidshuse
  • Udestuer/Udehuse
  • Legehuse
  • Redskabsskure
  • Træterrasser

Samt en række andre typer af opgaver. Vi står klar til at løse opgaver både for Privatpersoner, virksomheder, institutioner og foreninger.

Tømrerfirmaet Hansen & Mortensen er et trygt valg for dig, der ønsker hjælp til at få lavet et nybyggeri, da vi besidder mange års erfaring indenfor tømrerfaget og lægger stor vægt på at lave solidt og gedigent stykke arbejde af høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år frem.

Har du en forespørgsel?

​Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 22 11 55 14 eller send os en email på hogm@hansenogmortensen.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dialogen med kunden er vigtig

For os er dialog med vores kunder et meget vigtigt aspekt og vi opdaterer derfor altid vores kunder løbende under hele byggeprocessen.

Dette fører til en tilfredsstilende proces og et endeligt resultat helt i tråd med kundens oprindelige ønske. Vi tilbyder alle former for opgaveløsninger fra mindre reparationer til hovedentrepriser i både den private og offentlige sektor.

​Vi udfører alle opgaver - store som små. ​

​Kontakt os i dag for tagarbejde i København

Kontakt os i dag, hvis du søger efter en tømrer til tagarbejde i København. Du er velkommen til at kontakte os ved at ringe til +​45 22 11 55 14 eller sende en mail til hogm@hansenogmortensen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig! 

adresse

Lillevangsvej 206, Båstrup

3480 Fredensborg

virksomheden

​Vi er et tømrerfirma der har eksisteret siden 1997, hvor vi er 3 medejere og holder til i Fredensborg. Vi udfører alt arbejde i både hoved og fagentrepriser og har et stort netværk inden for alle fag.

har du en forespørgsel

​Send en besked via formularen eller ring på telefon og hør hvad vi kan gøre for dig.

CVR:​ 20945036 | Cookiepolitik

-->